"Temiz Birey, Temiz Toplum, Temiz Köy" Kampanyası

Okulumuz öğretmen ve öğrencileri, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında "temiz birey, temiz toplum, temiz köy" sloganıyla Karakaya Köyü okul çevresi ve köy sokaklarını temizlediler.

08.01.2020 880

08-01-2020

Baykan Karakaya Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri, sosyal sorumluluk etkinlikleri kapsamında "temiz birey, temiz toplum, temiz köy" sloganıyla köyde yaşayan diğer bireylere örnek olunması amacıyla okul çevresi ve köyün sokaklarında bulunan çöpleri topladılar.

Öğretmen ve öğrenciler ellerine gülen emojili eldivenler takarak harekete geçtiler.

Oyunlaştırma faaliyeti olarak gerçekleştirilen etkinlikte en fazla poşeti toplayan takım 8/A sınıfından "Karakaya Stars" takımı oldu.

Yapılan bu etkinlikte en büyük amacın öğrencilerde temizlik değerine ilişkin farkındalık oluşturmak ve köyde yaşayan diğer bireyler için örnek olunması olduğu belirtildi.

08-01-2020